Patricia Page & The Prophets, även kallat PPP, är ett soulband från Göteborg som består av åtta stycken erfarna musiker som har haft många uppskattade spelningar under de senaste åren. Bandet grundades år 2002 och hämtar sina influenser från de olika erfarenheter som varje musiker har tagit med sig till bandet. Patricia Page & The Prophets spelar det mesta inom soul och funk från 60-talet och framåt, och bland några av artisterna som de hämtar inspiration från kan man nämna The Meters, The Neville Brothers, Marvin Gaye och Aretha Franklin.

Patricia Page är född och uppvuxen i London och har medverkat i ett flertal olika band i sin karriär. Patricia har en riktigt vass och skarp röst som många gånger får sången att låta bättre än originalet. Efter att hon flyttade till Göteborg var hon med och bildade bandet Patricia Page & The Prophets tillsammans med ett gäng erfarna musiker från Göteborg. Tillsammans framför de en soul- och funkinspirerad musik och sång med influenser från de stora stjärnorna.

Patricia Page & The Prophets har ett väl anlitat band som ofta uppträder på större blues- och soulfestivaler, men är även ofta anlitade för att ansvara för underhållningen på rockklubbar eller på privata tillställningar. Bandet har bland annat vunnit utmärkelsen årets band vid Åmål Blues Festival år 2011, då det gjorde ett väl utfört uppträdande inför en hängiven publik som därefter har blivit omtalat i olika musiksammanhang.

Om man är intresserad av att boka Patricia Page & The Prophets för något musikarrangemang eller någon privat tillställning kan man kontakta oss.