Några röster från fansen och pressen

Här publicerar vi ett urval av några av de kommentarer som finns att hitta om oss på olika sociala medier och i pressen om Patricia Page & The Prophets och deras uppträdande på olika scener runt om i Sverige. Eftersom våra fans åsikter och bedömningar betyder mycket för oss tar vi tacksamt emot fler kommentarer kring våra uppträdanden så att vi kan ge våra fans ännu mer glädje vid våra framtida spelningar. Vi genomför cirka 40 spelningar varje år runt om i Sverige. Vi uppträder på några festivaler, spelar på klubbar och har även privata uppträdanden vid olika arrangemang eller för företag. Om man vill veta mer om vilka spelningar vi har och vilka spelningar som vi kan erbjuda kan man kontakta oss för att få mer information om detta.

fans

Janne Fornander

”Tack för en härlig musikstund! Är det något fel i huvudet på mig? Jag har lyssnat på hårdrock sedan 1970 men kör från Skåne för att se mitt absoluta favorit-liveband och har bara ett brett smajl klistrat i ansiktet i en och en halv timme.”

Okända röster vid uppträdandet vid Åmal Festival år 2008

”Whoooooo! Go Girlfriend! what a voice! I have seen them live they are so cooool! It is a honour to have a decent soul band like them in Sweden! Lets not forget the brilliant musicians they are the bomb!”

”Great band. Great Song. Great Singer.”

Okända röster om I’ll Rather Go Blind som framförs vid Åmål Festivalen år 2011

”Wow, this is Awesome!!! What a Great Performance. I loved it!!!”

”Great voice. Multi talented artist and singer.”

”Omg! You are so amazing! Wow!”

Crister Fridhammar, “soul och blues”-skribent

”Jazzå var ännu en triumf för bandet. Återigen lysande, den här gången med en välförtjänt STOR publik (skylten FULLSATT dök nästan genast upp på ytterdörren). Och alla jublade.”