Våra spelningar 2015

Patricia Page & The Prophets har spelat på ett flertal festivaler och musikklubbar runt om i Sverige och är ett av Sveriges mest populära soulband. Spelningar sker ofta inför fullsatta hus och uppskattas mycket av besökarna, som oftast dansar och svänger med i låtarna som framförs. Patricia Page & The Prophets har även vunnit utmärkelsen bästa soul- och bluesband vid Åmål Blues Festival år 2011. Bandet Patricia Page & The Prophets bildades år 2002 av Patricia Page och ett gäng mycket erfarna musiker, och tillsammans har de finslipat tekniken och samspelet mellan varandra, vilket har medfört att bandet bara har blivit bättre med åren.

2015

Patricia Page & The Prophets uppträder ofta även på olika arrangemang och företagsevenemang som exempelvis vid kundevent, konferenser, firmafester eller andra tillställningar där man uppskattar en god och svängig underhållning. Patricia Page & The Prophets kan anpassa sina föreställningar för att passa in i varje evenemang där man vill höra deras härliga musik, oavsett om det är små lokaler eller om det handlar om en konserthall. Patricia Page & The Prophets har även anlitats som husband på flera olika restauranger och klubbar, vilket har uppskattats mycket av de besökande gästerna.

Vill man anlita Patricia Page & The Prophets för att spela på en klubb eller vill man som företag anlita Patricia Page & The Prophets för att uppträda på något evenemang som företaget anordnar kan man kontakta oss för mer information. Patricia Page & The Prophets uppträder på klubbar och evenemang i hela Sverige, även om återkommande eller längre evenemang främst kan utföras i Göteborgstrakten med omnejd. Att hyra in bandet Patricia Page & The Prophets till företagets evenemang kommer att ge gästerna ett oförglömligt minne.

Denna sida kommer att uppdateras med Patricia Page & The Prophets aktuella spelningar. För mer information om kommande spelningar kan man kontakta oss eller följa nyhetssidorna i lokalpressen.