Bandets medlemmar

PatriciaPageTheProphets

Patricia Page

Sångare, som har en lång karriär bakom sig i flera olika band. Född och uppvuxen i London, men numera bosatt i Göteborg där hon ägnar sin tid åt att sjunga på olika konserter och evenemang med bandet. Patricia har en härlig känsla för rytm, djup i sången och en otrolig publikkontakt.

Bengt Bygren

Keyboard, har en lång och gedigen erfarenhet och har spelat med flera svenska artister som bland annat Björn Afzelius. Med sina 30 år i branschen är Bengt en av stöttepelarna i bandet.

Thomas Persson

Trummor, har även han en lång karriär bakom sig och har spelat med artister som bland annat Håkan Hellström, Mikael Rickfors och Mats Ronander. Thomas har en grym känsla för teknik och rytm, vilket framträder i hans solon.

Gian Kündig

Bas, har även han en liknande historia som Thomas och har också spelat med bland annat Håkan Hellström, Mikael Rickfors, Mats Ronander och Jaqee. Gian är en klippa på bas och ser till att banden håller rytmen.

Gunnel Samuelsson

Saxofon, är en klippa på saxofon men spelar även tvärflöjt oerhört vackert. Hon har en lång bakgrund som musiker och var bland annat en av deltagarna i Damorkestern, som var med i filmen om Kurt Olsson, som gestaltades av Lasse Brandeby.

Jakob Sollerman

Trombon, Jakob Sollerman är en av Sveriges skickligaste på trombon och har spelat med ett antal band genom åren. Hans främsta musikgenre är jazz, salsa, storband och soul. Jakob undervisar dessutom i trombon på Donnergymnasiet.

Henrik Pilqvist

Gitarr, spelar tillsammans med många olika band och lika många olika musikstilar. Henrik har en lång bakgrund som musiker och är riktigt duktig på gitarrsolon.

Jenny Lundin

Sång och percussion, Jenny är en duktig sångare och har medverkat i flera olika musiksammanhang. Jenny är även en skicklig kompositör som skriver egen musik. Hennes eget material framför hon under artistnamnet Surrender Dorothy.